Bose QuietComfort -nappikuulokkeet

Myynnissä 2024 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteen käynnistäminen ja sammuttaminen

Lue, miten voit nopeuttaa laitteen virran käyttöä, kun olet valmis käyttämään sitä, ja powe rit pois käytöstä, kun se ei ole käytössä.

Kytke kuulokkeet päälle ja pois päältä

Virran kytkeminen päälle

Avaa latauskotelo. Korvakuulokkeet käynnistyvät. Tila valo loistaa korvakuulokkeiden akun tilan mukaan

• Korvakuulokkeet toimitetaan osittain ladattuina. Jos käytät korvakuulokkeita ensimmäistä kertaa, sinun on odotettava 5 sekuntia ennen kuin otat ne latauskotelosta akun aktivoimiseksi. Jos asetat korvakuulokkeet takaisin etkä kuule ääniä, laita ne takaisin koteloon, odota 5 sekuntia ja ota sitten ne pois.
  • Kun otat korvakuulokkeet latauskotelosta, sulje kotelo auttaaksesi säilyttämään akun käyttöikää ja pitämään kotelon puhtaana roskista.
  • Jos käytät korvakuulokkeita niiden ollessa pois päältä, kosketa ja pidä kumpaakin korvakuuloketta 1 sekunnin ajan niiden käynnistämiseksi. Jokainen korvakuuloke on käynnistettävä erikseen.

Virran kytkeminen pois päältä

1. Aseta molemmat korvakuulokkeet latauskoteloon.
  2. Sulje kotelo.
    Tila valo loistaa korvakuulokkeiden akun tilan mukaan.
    Korvakuulokkeet irtoavat laitteestasi ja sammuvat.
  • Kun sammutat yhden korvakuulokkeen, ääni pysähtyy toisessa korvakuulokkeessa.
  • Kun korvakuulokkeet eivät ole yhteydessä laitteeseesi, melunvaimennus on pois päältä, eikä ohjaimia ole käytetty, 10 minuutin jälkeen korvakuulokkeet sammuvat.
  • Kun käytät korvakuulokkeita, napauta kaksi kertaa ja pidä sitten kumpaakin korvakuuloketta 1 sekunnin ajan, kunnes kuulet äänen. Korvakuulokkeet sammuvat. Jokainen korvakuuloke on sammutettava erikseen.

VALMIUSTILA

Valmiustila säästää korvakuulokkeiden akkua, kun korvakuuloke on pois kotelosta eikä käytössä. Korvakuuloke siirtyy valmiustilaan, kun otat sen korvasta ja et liikuta sitä 10 minuuttiin.
Herätä korvakuuloke asettamalla se korvaasi.
HUOM: 30 minuutin kuluttua valmiustilassa korvakuuloke sammuu.