Bose QuietComfort -nappikuulokkeet

Myynnissä 2024 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

LED-merkkivalojen tilavalot ja tiedot

Lue, mitä tuotteen LED-merkkivalo kertoo tuotteen tilasta.

Kuulokkeiden ja latauskotelon tilavalot

Tilavalon sijaitsee latauskotelon etuosassa.

Akkutila

Latauskotelo (ilman nappikuulokkeita) - Näyttää latauskotelon akkutilan, kun kotelo ei ole kytkettynä virtaan ja nappikuulokkeet eivät ole kotelossa.
  • Vihreä (5 sekuntia) - Korkea lataus (81% - 100%)
  • Oranssi (5 sekuntia) - Keskilataus (30% - 80%)
  • Punainen (5 sekuntia) - Alhainen lataus (1% - 29%)

Nappikuulokkeet - Näyttää nappikuulokkeiden akkutilan, kun latauskotelo ei ole kytkettynä virtaan ja nappikuulokkeet ovat kotelossa.
  • Vihreä (5 sekuntia) - Täyteen ladattu
  • Hitaasti vilkkuu oranssia (5 sekuntia) - Latauksessa

Lataustila

Latauskotelo (ilman nappikuulokkeita) - Näyttää latauskotelon lataustilan, kun kotelo on kytkettynä virtaan (USB-kaapelilla tai langattomalla laturilla) ja nappikuulokkeet eivät ole kotelossa.
  • Vihreä - Täyteen ladattu
  • Hitaasti vilkkuu oranssia - Latauksessa

Nappikuulokkeet - Näyttää nappikuulokkeiden lataustilan, kun nappikuulokkeet ovat kotelossa ja kotelo on kytkettynä virtaan (USB-kaapelilla tai langattomalla laturilla).
  • Vihreä - Täyteen ladattu
  • Hitaasti vilkkuu oranssia - Latauksessa
    Huom: Jos nappikuulokkeet ovat täysin ladattuja, mutta kotelo latautuu edelleen, LED vilkkuu edelleen hitaasti oranssia. Irrota kotelo virtalähteestä tarkistaaksesi nappikuulokkeiden lataustason.