Kannettava toisen sukupolven Bose SoundLink Flex -kaiutin

Myynnissä 2024 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

LED-merkkivalojen tilavalot ja tiedot

Lue, mitä tuotteen LED-merkkivalo kertoo tuotteen tilasta.

Tilavalot

VIRTA-VALO

Näyttää akun, latauksen, päivityksen ja virheen tilan.
VALON AKTIVITEETTI JÄRJESTELMÄN TILA
Yhtenäinen valkoinen Täysi lataus/Käynnissä
Yhtenäinen meripihka Matala varaus
Vilkkuu meripihka Tarvitsee latauksen
Hitaasti vilkkuu valkoinen Hitaasti vilkkuu valkoinen Hitaasti sykkii valkoinen Latautuu
Vilkkuu valkoinen 3 kertaa (toistuvasti) Päivitetään ohjelmistoa (langattomasti)Päivitetään ohjelmistoa (langattomasti)
Nopeasti vilkkuu valkoinen (3 sekuntia) Nollaus valmis
Nopeasti vilkkuu valkoinen (3 sekuntia) Palautus valmisNopeasti vilkkuu valkoinen (3 sekuntia) Palautus valmisNopeasti vilkkuu valkoinen ja meripihka (vuorotellen) Virhe - ota yhteyttä Bosen asiakaspalveluunVirhe - ota yhteyttä Bosen asiakaspalveluun
Vilkkuu meripihka 3 kertaa (toistuvasti) Epäonnistunut akku - ota yhteyttä Bosen asiakaspalveluun

BLUETOOTH-VALO

Näyttää Bluetooth-yhteyden tilan.
VALON AKTIVITEETTI JÄRJESTELMÄN TILA
Hitaasti vilkkuu sininen Valmis yhdistämään
Nopeasti vilkkuu sininen Yhdistetään
Yhtenäinen valkoinen Yhdistetty
Vilkkuu valkoinen 2 kertaa Laite lista tyhjennetty

PIKAKÄYNNISTYKSEN VALO

Näyttää kaiuttimien tilan, kun linkitys on asetettu pikakäynnistykseksi.
VALON AKTIVITEETTIVALON AKTIVITEETTI JÄRJESTELMÄN TILA
Hitaasti vilkkuu valkoinen Kaiuttimet linkittyvät
Yhtenäinen valkoinen Kaiuttimet linkitetty