Kannettava toisen sukupolven Bose SoundLink Flex -kaiutin

Myynnissä 2024 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Laitteen asentaminen

Lue, miten voit määrittää tuotteen, liittää komponentteja ja nauttia sen kaikkien ominaisuuksien eduista.

Lisää kaiuttimesi Bose-sovellukseen

Tämä opas näyttää sinulle, kuinka lisäät kaiuttimen Bose-sovellukseen älypuhelimella tai tabletilla. Kaiuttimen pariliittämiseksi muihin laitteisiin, vieritä alaspäin.

Ennen kuin aloitat

1. Lataa Bose-sovellus icon älypuhelimesi tai tablettisi sovelluskaupasta.
  2. Liitä USB-C-kaapelin toinen pää kaiuttimen USB-C-porttiin.
  3. Liitä kaapelin toinen pää USB-C-virtalähteeseen tai tietokoneeseen.
  4. Paina virtapainiketta icon. Virran merkkivalo vilkkuu valkoisena, ja kuulet "Valmis yhdistettäväksi." Bluetooth-valo icon vilkkuu sinisenä.
  5. Laita Bluetooth® päälle mobiililaitteellasi.
  6. Avaa Bose-sovellus kirjautuaksesi sisään tai luodaksesi tilin. Apua varten katso Kirjautuminen ja uloskirjautuminen Bose-tililtä tai Bose-tilin luominen.
  7. Salli kaikki pyyntöihin liittyvät sijaintipalvelut, lähiverkon pääsy tai Bluetooth-oikeudet. Näitä tarvitaan, jotta sovellus löytää ja hallitsee kaiutintasi.

Asennus

Huomautus: Kuva voi näyttää toisen tuotteen, mutta prosessi on sama.

1. Sovelluksessa napauta "+ Aseta uusi tuote."
  2. Valitse "Kuulokkeet, Korvakuulokkeet, Kannettavat kaiuttimet & Kehykset."
  3. Sovellus alkaa etsiä kaiutintasi. Kun se löytää kaiuttimen, napauta "Yhdistä."
  4. Kun sinua kehotetaan, paina "Yhdistä" aloittaaksesi Bluetooth-pariliitoksen.
  5. Kun kaiutin on paritettu, napauta "Valmis" seuraavalla näytöllä.
  6. Asennus on valmis. Napauta "Aloita" aloittaaksesi kaiuttimen käytön.