Bose QuietComfort -nappikuulokkeet

Myynnissä 2024 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Tuotteen nollaaminen

Nollaus voi käynnistää laitteen uudelleen tai poistaa paikallisesti tallennetut tuoteasetukset, kuten laitepariliitokset. Selvitä, mikä vaihtoehto on käytettävissä laitteen nollaamiseen.

Käynnistä kuulokkeet uudelleen:

Jos nappikuulokkeet eivät reagoi, voit käynnistää ne uudelleen.
Huom: Nappikuulokkeiden uudelleenkäynnistys ei poista asetuksia.
  1. Kosketa ja pidä kutakin nappikuuloketta 15 sekuntia, kunnes kuulet äänen.
    Nappikuulokkeet sammuvat.
    HUOM: Jokaisen nappikuulokkeen on oltava sammutettuna erikseen.
  2. Pidä kutakin nappikuuloketta 1 sekunti, jotta voit kytkeä ne päälle. Jokaisen nappikuulokkeen on oltava päällä erikseen.

Palauta kuulokkeet:

Palautus tehdasasetuksiin tyhjentää kaikki asetukset ja palauttaa nappikuulokkeet niiden alkuperäiseen, laatikosta otettuun tilaan. Tämän jälkeen nappikuulokkeet voidaan konfiguroida ikään kuin ne asetettaisiin ensimmäistä kertaa.
Tehdasasetuksiin palauttamista suositellaan vain, jos sinulla on ongelmia nappikuulokkeiden kanssa, joita muut vianetsintämenetelmät eivät ole ratkaisseet.
  1. Poista nappikuulokkeet laitteesi Bluetooth-listalta.
  2. Pidä oikeaa nappikuuloketta painettuna 7 sekuntia, kunnes kuulet "Valmis yhdistettäväksi", jota seuraa ääni. Vapauta, kun kuulet äänen.
    Nappikuulokkeet on nyt palautettu niiden alkuperäiseen, laatikosta otettuun tilaan.