Kannettava toisen sukupolven Bose SoundLink Flex -kaiutin

Myynnissä 2024 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Tuotteen nollaaminen

Nollaus voi käynnistää laitteen uudelleen tai poistaa paikallisesti tallennetut tuoteasetukset, kuten laitepariliitokset. Selvitä, mikä vaihtoehto on käytettävissä laitteen nollaamiseen.

Palauta kaiuttimen tehdasasetukset.

Tehdasasetusten palautus tyhjentää liitetyt laitteet ja kieliasetukset kaiuttimesta ja palauttaa sen alkuperäisiin tehdasasetuksiin (mukaan lukien taajuuskorjain ja mukautettu pikakuvake).
  1. Pidä äänenvoimakkuuden lisäyspainiketta + ja äänenvoimakkuuden vähennyspainiketta painettuna - 15 sekunnin ajan, kunnes virtavalo vilkkuu nopeasti valkoisena 3 sekunnin ajan
    tehdasasetusten palautus
    Puhuja sammuu.
  2. Paina virtapainiketta .
    Power-merkkivalo palaa akun varaustason mukaan. Bluetooth-valo vilkkuu hitaasti sinisenä ja kuulet "Valmis yhdistämään".