Kannettava toisen sukupolven Bose SoundLink Flex -kaiutin

Myynnissä 2024 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Yhdistäminen useisiin puhujille

Jos sinulla on kaksi Bose-sovelluksen kanssa yhteensopivaa Bluetooth-kaiutinta, voit yhdistää ne toistamaan juhlatilassa tai stereotilassa.

Speaker Linking on ominaisuus, joka on saatavilla seuraavien kaiuttimien kanssa:

• SoundLink Flex kannettava Bluetooth-kaiutin 2. sukupolvi

Varmista, että olet asentanut pikanäppäimen kaiuttimen linkittämistä varten.

Kaiuttimesi pikanäppäin on oletusarvoisesti asetettu kaiuttimen linkittämiseen. Alkuperäinen linkitys voidaan tehdä vain pikanäppäimen avulla. Jos olet säätänyt pikanäppäinasetuksia, katso Pikanäppäimen käyttö saadaksesi lisää tietoa.

Yhdistääksesi kaiuttimet, käytä pikapainiketta:

1. Käynnistä molemmat kaiuttimet painamalla virtapainiketta icon kerran.
  2. Yhdistä yksi kahdesta kaiuttimesta, joista haluat toistaa, Bluetooth-laitteeseesi.
  3. Paina pikapainiketta icon kerran laitteeseesi yhdistetyssä kaiuttimessa. Pikavalopainike vilkkuu hitaasti valkoisena Bluetooth-äänimerkin myötä, jota seuraa ääni-ilmoitus.
  4. Toisessa kaiuttimessa paina pikapainiketta icon kerran. Pikavalopainike vilkkuu hitaasti valkoisena.
    Kun kaiuttimet ovat yhdistetty, ääni-ilmoitus ilmoittaa tilan molemmissa kaiuttimissa. Pikavalopainike molemmissa kaiuttimissa palaa tasaisesti valkoisena.

Ääni-ilmoitukset:

Jos kaiuttimet ovat samaa mallia, ääni-ilmoitus ilmoittaa "Stereo mode" (stereotila) ja seuraa "Vasen" pääkaiuttimessa ja "Oikea" toisessa kaiuttimessa. Jos kaiuttimet ovat eri malleja, kuulet "Party mode" (biletila) molemmissa kaiuttimissa.

Vaihtaminen Stereo- & Party-tilan välillä:

Vaihtaaksesi stereo- ja party-tilan välillä, paina pikapainiketta icon kerran jommassakummassa kaiuttimessa tai avaa Bose-sovellus, valitse kaiutinaryhmä, napauta Speaker Link -painiketta ja käännä "Stereo (L/R)" -kytkintä haluttuun tilaan.

Kuinka poistaa kaiuttimien linkitys:

Voit poistaa kaiuttimien linkityksen joko sammuttamalla toissijaisen kaiuttimen painamalla virtapainiketta icon kerran tai pitämällä pikavalintapainiketta icon painettuna toissijaisessa kaiuttimessa.

Vaihtoehtoisesti voit lopettaa kaiuttimien linkityksen Bose-sovelluksessa icon. Valitse ensisijainen kaiutin sovelluksessa, napauta Speaker Link, ja paina sitten End Link sivun alareunassa.