Kannettava toisen sukupolven Bose SoundLink Flex -kaiutin

Myynnissä 2024 lähtien tähän hetkeen

Ei tuloksia. Kirjoita kelvollinen haku (esim. apua yhteyden muodostamiseen, kuulokkeista ei kuulu ääntä jne.)

Vaikeuksia käyttää Kaiutinlinkki-ominaisuutta

Jos et voi yhdistää kaiuttimia toistamaan juhla- tai stereotilassa, kokeile seuraavaa:

Speaker Linking on ominaisuus, joka on saatavilla seuraavien kaiuttimien kanssa:

• SoundLink Flex kannettava Bluetooth-kaiutin 2. sukupolvi

Varmista, että molemmat Bose-sovelluksen yhteensopivat kaiuttimet ovat päällä ja että Speaker Link -pikakuvake on käytössä.

Bose-sovelluksen yhteensopivat Bluetooth-kaiuttimet voidaan yhdistää vain ottamalla kaiutinyhteyden pikakuvake käyttöön molemmissa kaiuttimissa. Lisätietoja saat kohdista Pikakuvakkeen käyttäminen ja Kaiuttimien yhdistäminen.

Jos käytät kahta samanlaista kaiutinta, nimeä ne eri nimillä Bose-sovelluksessa.

Kun liität kaksi saman mallista kaiutinta, anna niille eri nimet, jotta ne erottuvat toisistaan. Lisätietoja saat kohdasta Tuotteen nimeäminen uudelleen.

Tarkista ja asenna saatavilla olevat tuotepäivitykset.

Kokeile päivittää tuote riippumatta siitä, mitä ongelmia laitteen kanssa ilmenee. Käy osoitteessa btu.Bose.com ja varmista ohjeiden avulla, että tuotteessa on uusimmat ominaisuudet ja parannukset.

Yritä siirtää tuotteita kauemmas toisistaan

Jos koet äänen viiveitä yhdistäessäsi kaiuttimia, etäisyyden säätäminen niiden välillä voi auttaa parantamaan häiriöitä ja synkronointia. Pidä ne Bluetooth-etäisyydellä, joka on noin 33 jalkaa (10 metriä). Kuitenkin tämä etäisyys voi lyhentyä seinien, metalliesineiden, ovien tai muiden alueen Bluetooth-laitteiden vuoksi.

Nollaa tuote.

Vaikka laite käynnistetään uudelleen älypuhelimessa, se on ehkä nollattava tarvittaessa pienten ongelmien korjaamiseksi. Lisätietoja on kohdassa tuotteen nollaaminen.